Lean-fórum és konferencia

Lean-fórum és konferencia

Jöjjön el és ismerje meg, hogy a világ vezető vállalatai, hogyan alkalmazzák a „Lean” filozófiát és módszereket versenyképességük és hatékonyságuk javítására. A két napos rendezvény a Kvalikon Kft. rendezésében sokszínű platformot kínál azoknak, akik jobban meg szeretnék ismerni a digitalizált és LEAN vállalati működést annak megvalósulásában.

A fórum és konferencia időpontja: 2019. Április 10-11.

Helyszín: Benczúr Hotel - 1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Néhány téma a konferenciáról:

Lean fejlesztés újratöltve. Az elmúlt évek digitális forradalma számos új lehetőséget és kihívást hozott a vállalatok számára. A Lean szemlélet biztosítja azt a keretet, amin belül meghatározhatjuk az Ipar 4.0. és digitalizációs fejlesztések fő irányvonalait, de a Lean módszereket is újra kell gondolni az új ipar 4.0. és digitalizációs eszközök megjelenésével: Van e létjogosultsága a papír alapú vizuális munkautasításoknak? Elektronikus vagy kártyás kanban rendszert működtessünk? Milyen lehetőségeket teremtenek a problémamegoldásban és döntéshozatalban az online azonnali adatgyűjtés és visszajelzések? Milyenek lesznek a jövő szervezeti formái? Hol, és mikor alkalmazható az agilis szervezet? A LEAN Fórum konferencián a hazai ipar és szolgáltató cégek meghatározó szakemberei tekintik át az utóbbi évek fejlesztéseit, tapasztalatait, és közösen keresik azokat a jó gyakorlatokat, gyakorlati megoldásokat, amikből a résztvevő vállalatok vezetői is profitálhatnak.

Jöjjön el és ismerje meg, hogy a világ vezető vállalatai, hogyan alkalmazzák a „Lean” filozófiát és módszereket versenyképességük és hatékonyságuk javítására. Az elmúlt évek rendezvényeinek eredménye:

- Több mint 160 vállalat előadása, amelyek hitelesen tudták megosztani tapasztalataikat a termelékenység fejlesztési és veszteségcsökkentési módszerek alkalmazása területén
- Több mint 1500 résztvevő látogatott el a szakmai programokra és a konferenciát követő tréningekre, Best Practice Fórum eseményekre.

A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, benchmarkingra, a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

http://www.kvalikon.hu/forum/index.php